;

Térdprotézis kiadvány

2.900 Ft

  • Fontolgatod a térdprotézis műtétet?

  • Szeretnéd tudni, hogy mi várható a beavatkozás során?

  • Érdekel, hogy milyen térdprotézis típusok vannak?

  • Bizonytalan vagy és ezért szeretnél körültekintően tájékozódni?

Szakmailag ellenőrzött tájékoztató kiadvány, a páciensek szemszögéből

Bizonyára még rengeteg kérdés kavarog benned, és szeretnél pontos válaszokat kapni. Ezt teljes mértékben megértem, hiszen ugyanígy voltam vele a csípőprotézis műtétem előtt. Igen, jól olvastad nem térd, hanem csípőprotézis műtétet írtam, mivel azzal operáltak. Mielőtt azonban tovább ugranál, kérlek, engedd meg, hogy megmagyarázzam.

2008-ban olyan rossz volt a bal csípőm állapota, hogy az orvosok műtétet javasoltak. A műtét után úgy gondoltam, hogy röviden megírom a tapasztalataimat és elhelyezem az interneten azok számára, akik még a beavatkozás előtt állnak. Az írás során, azonban egyre több adatot gyűjtöttem össze, sőt szakértőket, grafikust, szerkesztőt is bevontam a munkába, és végül kisebb nagyobb nehézségek árán egy jóval bővebb betegtájékoztató kiadvány jelent meg. Ezt követően, nem sokkal később merült fel egy hasonló kiadvány ötlete a térdprotézisről.

Eleinte elzárkóztam előle, mivel nem volt szükségem térdprotézis műtétre és a hitelesség kedvéért sem kívántam magamat megműttetni. Gondolom ezt megérted! Ugyanakkor hamarosan rájöttem, hogy valóban nagyon sok a hasonló elem, ezért a meglévő információk egy részét megtartottam és a térdprotézisre jellemző részletekkel kiegészítettem. Sokat konzultáltam betegekkel, így ennek köszönhetően a „páciensi” szemléletet megtartva született meg a jelenlegi térdprotézis kiadvány.

 

Értem, de tulajdonképpen, miről is szól ez a kiadvány?

Mindarról, ami páciensként felmerülhet benned akkor, amikor térdprotézist javasolnak. Ez a kiadvány tehát nem vizsgálja, hogy mi vezetett a műtéthez, hiszen ennek számos oka lehet. Itt arról kapsz információt, hogy

• milyen protézisek vannak,

• meddig lehet őket használni, és ezeket milyen tényezők határozzák meg.

• hogyan kell felkészülni a műtétre, és

• hogyan zajlik a műtét.

• mi történik a műtét alatt, és utána.

• mennyi ideig tart a rehabilitáció. Stb.

 

Azaz,

Átfogó és közérthető információkat nyújt a térdprotézis beültetés teljes folyamatáról.

Persze azért, röviden érintjük a megelőzés lehetőségét, illetve bemutatjuk a protézis történetét, és egyéb tényezőket.

Fő célkitűzésem az volt, hogy valóban hasznos, gyakorlati információkat nyújtsak, ráadásul úgy, hogy az anyagot, a terület vezető szakemberei, orvosok, és gyógytornászok ellenőrizzék.

Többet szeretnél? Akkor kattints a bemutató képekre a kiadványból

Rendben. Érdekel! Mennyibe kerül?

Sokan és sokat dolgoztunk azért, hogy ez a kiadvány megjelenjen és színvonalasan tájékoztasson minden érdeklődőt. Igaz, persze az is, hogy a korábban megjelent csípőprotézis kiadvány megfelelő alapot biztosított. Szeretném azonban, ha megvizsgálnál egy másik megközelítést is. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyobb értékű vásárlás, pl.: egy új bútor, számítógép vagy autó beszerzése előtt te is tájékozódsz. Elmész egy bútoráruházba, autós újságot veszel, interneten böngészel, megkérdezed a barátaidat, szakmai fórumokon kérdezősködsz, azaz időt, energiát és pénzt fektetsz abba, hogy a legjobb döntést hozd meg.
Ha ilyen kérdésekben is tájékozódsz, akkor szerintem az információk beszerzése különösen fontos akkor, ha egy olyan döntés előtt állsz, amely közvetlenül és hosszú távon meghatározza életedet.

Mindezeket figyelembe véve, a kiadvány ára: 2.900 Ft + posta költség(1.595 Ft)

Fizetési mód. Utánvétellel, a számla a csomagban lesz.
BÓNUSZ

A kiadványban találsz egy kétnyelvű térdprotézis igazolványt, amely repülőtereken hasznos segítség, illetve olyan helyeken, ahol fémérzékelő kapun kell áthaladni.

Nekem ez nem elég, mert nulla kockázatot szeretnék!!!

OK! 100%-os pénz visszafizetési garancia 30 napig
Amennyiben úgy érzed, hogy a kiadvány nem nyújtott semmi hasznosat, semmi újat, és nem tudtál meg semmi plusz információt, akkor 30 napon belül nyugodtan visszaküldheted nekünk, és mi 100%-ban visszatérítjük a kiadvány árát. Nem kérdezünk, nem akadékoskodunk, UTALUNK!

Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy érdemes beszerezni a kiadványt (SBK.kneeTM ), akkor kattints most, a lent található „kosárba teszem” ikonra és hamarosan küldjük a Térdprotézis kiadványt!

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Térdprotézis kiadvány”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.