;

III. Országos, ingyenes Csípőprotézis és térdprotézis rendezvény

„Egy rendezvény azok számára, akik csípő-, vagy térdprotézissel kapcsolatban érintettek.”

Időpont:

2018. május 26. Szombat 9:30 -13:00 óra (regisztráció 9:00 órától)

Helyszín:

Lurdy Ház. A budapesti Lurdy ház mozit terme, ahol kényelmes székeken, „fotelekben” lehet meghallgatni az előadásokat, és az összes egyéb technikai feltétel (hangosítás, világítás, szellőzés stb.) magas színvonalú.

Cél:

Hasznos információkat adni a műtétre váró, illetve műtött páciensek részére. A páciensek első kézből, egy helyen kapjanak komplex és részletes tájékoztatást a teljes témakörben.

Korábbi nagysikerű rendezvényeinkhez hasonlóan harmadik alkalommal szervezzük meg országos rendezvényünket. Az előadásokat most is neves szakemberek fogják tartani. A beavatkozás részletes bemutatása mellett külön hangsúlyt fog kapni a rehabilitáció. Kitérünk arra, hogy hogyan változott a műtét utáni gyógyulás és milyen technikai, technológiai okokra vezethető vissza a rehabilitáció időtartamának általános változása

A protézisekről, technikai változásokról is lesz előadás és most is kézbe lehet venni csípő-, vagy térdprotéziseket, illetve előadásokat hallhat a magánellátással és a gyógytornával kapcsolatban.

Fontos változás lesz a mostani rendezvényen, hogy az előadókhoz nem lehet közvetlenül kérdéseket feltenni. A korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy ez nagyon meglassítja az előadások menetét. Viszont nem szeretnénk ezt a lehetőséget teljesen elhagyni, ezért a rendezvényre történő jelentkezés során megírhatja előre a kérdéseit. A beérkezett kérdéseket átnézzük, és egységes keretbe foglaljuk. Úgy gondoljuk, hogy ebben a formában hatékonyabban tudjuk felhasználni a rendelkezésre álló időt.

Az előadásokról a program menüpontban tud tájékozódni.

Az előadásokról most nem készül hangfelvétel, ezért sajnos az elhangzottakat a későbbiekben nem tudjuk megosztani.

Jelentkezés:

A jelentkezéshez csupán nevet és az email címet vagy a telefonszámot szükséges megadni. Lehetőség van arra, hogy egy email címmel többen is jelentkezzenek, ha ezt megírják a megjegyzés rovatba.

Erre azért van szükségünk, hogy lássuk mennyen jönnek, és mekkora termet foglaljuk le.

Ha szeretnél eljönni, akkor kattints a jelentkezés a rendezvényre menüpontra.

(A részvétel ingyenes, de kötelező regisztrálni!)